ΕΤΑΙΡΕΙΑ

30 Χρόνια Γνώση - Μεράκι - Συνέπεια

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. 

Η WOOD DESIGNS ιδρύθηκε το 1988 από τον Σπύρο Α. Κόντο και συνεχίζει ως και σήμερα την ανοδική πορεία της στον κλάδο των ξυλουργικών εργασιών. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, εγγυόνται υψηλής ποιότητας κατασκευές κάθε είδους. Με οδηγό τη γνώση, το πάθος και το μεράκι για τη δουλειά μας, εργαζόμαστε με συνέπεια πάνω σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, ανεξαρτήτου μεγέθους και αξίας. 

οι υπηρεσίες μας

Στη WOOD DESIGNS δημιουργούμε μοναδικές ξυλουργικές κατασκευές που υλοποιούνται κατά παραγγελία και αποκλειστικά για κάθε πελάτη, για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Στη WOOD DESIGNS δίνουμε έμφαση στα ποιοτικά υλικά, στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και κυρίως στη σωστή συναρμολόγηση και την άψογη τοποθέτηση κάθε έργου.

 Τα τελευταία χρόνια επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας προσθέτοντας νέες υπηρεσίες και προϊόντα, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και καινοτόμα υλικά ειδικά προσαρμοσμένα τόσο στη βιομηχανική όσο και στην οικιακή χρήση.

οι εγκαταστάσεις μας

Στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα μας επενδύουμε στον εξοπλισμό αλλά και τη σωστή εκπαίδευση του προσωπικού μας, με σκοπό να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας.

Το 2001 μεταφερθήκαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί Αττικής, σε ένα χώρο 2000τ.μ. εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

WoodDesigns

Αρχιμήδους 110 & Ευκλείδου, Κορωπί 19400
+30 6941 586 666

info@wood-designs.gr

Όροι χρήσης | Πολιτική Cookies